Want to share this Foto on another web-site or blog?

Paste one of the following lines in to your site, blog or profile page..

Script:

HTML (for myspace, bebo etc):

BBCode (for message boards/forums):
[ View the Fotopage entry | View the complete Fotopage ]


Miron, tukang basuh baju...tangan sape tuh?
Mail this Foto to a friend
Search BoardTracker for..
Miron tukang basuh



Next >
[ View the Fotopage entry | View the complete Fotopage ]


Monday, 11-Jul-2005 00:00
Banana River Tribal Concil
We went last week. Suppose to be 12 people, kawan2 Xybase lama aku ajak, nak buat sessi kem Insaf World la konon. Last minute diorg kensel, maka, kami teruskan, walaupun tak dapat tengok World di AF3. LOL

Pergi pagi Sabtu, pasang khemah, mandi hujan jap, makan megi, then berendam & terjun tiruk, semayang dan makan malam (gua jadik Chef), menu telur masak lemak cili api & sambal tumis ikan bilis beserta dengan sambal tempoyak.

Nak jadi citer, mentol Campigaz lamp aku pecah, maka bergelap la kami, terima kasih kat jiran campers, adala diorg kasik lilin IKEA. Juga tima kasih kat Labu & Labi (Miron & Miji) sebab cari kayu & buat unggun api pengakap. Nasib baik korang tak jumpa harta karun. (Miji - tangan yg kena cakar musang dah baik?)

Esoknya, sarapan kari ayam & kentang cicah roti Gardenia dan lunch makan nasik goreng ayam rempah. Fuhhhhhh, kata orang camping makin kurus, kami ni, terlebih makan plak. :-D

Masa balik, pemandangan luar biasa, orang Asli punya la ramai, hutan kat situ sekejap aje penuh dgn pondok dari daun, diorg kenduri kutip buat cempedak. Miron plak buat2 tak kenal sedara mara. Kami melepak dan berbincang untuk buang sape masa Tribal Council nanti, sebab, sepatutnya balik jam 3pm, tapi lewat sampai 4pm.

Apa2 pun, memang best, lepas lama tak masuk hutan.... ;-)

© Pidgin Technologies Ltd. 2016