Want to share this Foto on another web-site or blog?

Paste one of the following lines in to your site, blog or profile page..

Script:

HTML (for myspace, bebo etc):

BBCode (for message boards/forums):
[ View the Fotopage entry | View the complete Fotopage ]


Yatty & Elly
Mail this Foto to a friend
Search BoardTracker for..
Yatty Elly



Next >
[ View the Fotopage entry | View the complete Fotopage ]


Sunday, 14-Aug-2005 00:00
Weezer in Philip All Access CHallenge 05
LOL Weezers are back. We all macam biasa, belasah masuk untuk suka2 aje. Tak kesah menang atau kalah. ;-) . Ni kali ke2 masuk, last year, menang banyak cekelat aje. Dan menang team paling laju abis LOL . Geng yg pergi, Andi, Yatty, Miji, Elly, Fezal, Miron, Chep, Kak Pah, Fariz, Rina, Ayaz & Ahsan (kira mcm mini reunion ER1).

Start dari KL 7am, sampai Ipoh dlm 1030am (buat hunt near Jusco, Tesco & Stadium Ipoh), terus ke Taiping sampai jam 130pm (submit jawapan & buat challenge). Pastu, pecut ke Penang, jam 2pm dah sampai. Treasure Hunt ni memang best, sebab tak boring, ada campur dgn challenge, so, geng tak terel mcm kitaorg ni, ada chan la kaver.....task dia: kira product, namakan movie, dengar bunyi, main game, beli barang2 runcit.

:-S jerebu, tak ingat nyer, aku rasa, sebab ramai warga KL pecut dan angin bawak skali jerebu ke Ipoh & Penang. :-D Tapi hotel Equatorial, utk 3 bintang, memang best. Kitaorg belasah Jacuzzi, Sauna puas2. Dinner ok, tapi breakfast hampeh. Penang? Huh....sempit nak mampus & the driver sucks!

Tapi ada benda yang best.....nasik kandar dia....fullamekkkkk.....overdose gua sampai semalam tak hilang, aku rasa, bau kari kat tangan Chep, sabun 100x pun tak hilang nyer. :-> Pastu, kitaorg shopping DVD memang tak ingat nyer....murah gilos, ye la, pusat dia kan ;-)

Harap, dapat pergi lagi sekali nanti.......ramai2 baru best.

© Pidgin Technologies Ltd. 2016