Want to share this Foto on another web-site or blog?

Paste one of the following lines in to your site, blog or profile page..

Script:

HTML (for myspace, bebo etc):

BBCode (for message boards/forums):
[ View the Fotopage entry | View the complete Fotopage ]


Baca doa sket bro!
Mail this Foto to a friend
Search BoardTracker for..
Baca doa sket bro



< Previous

Next >
[ View the Fotopage entry | View the complete Fotopage ]


Sunday, 29-Feb-2004 00:00
Final Destination, Moment of Truth!
;-) Jeng....jeng....jeng.....this is where we all gather, wait for the champ to arrive. Memang best giler, tak pernah dalam hidup berpiknik atas jambatan tengahari buta. All those who lepak with us, memang kewl 8-)

Weezer, A Square, Ariff, half Dynamic....1st arrive, berposing dgn cek raksaksa RM100,000.00 (byk kosong wOOoOoo), then Sunday Athlete, Pulau Kaki, 201 join the crowd. :-D Had chance to do "commando jump".... :P fuhhhh, tak masuk final pun takper, janji buat task Fear Factor.

Dino TV3 memang nak kena belasah, nasib baik Zaine TV3 belanja nasik Ayam. Bayangkan dari jam 12pm sampai la ke Maghrib. Dari panas terik, sampai basah lencun, :-S lintang pukang we all lari mengalahkan kambing kena ribut.

Lepak di Putrajaya SOUQ kejap, semayang di Surau ala Resort di Precint 8 dan last sekali, ikut cheer team final. Aku plak, dah macam krew camera Explorace....sama laju lari dgn Kamal, Feroz & Man Director. :->

Enjoy the picture!

© Pidgin Technologies Ltd. 2016